top of page
De beste varmepumpene tilpasset det norske klima!

Elektroverkstedet gleder seg over å kunne tilby varmepumper av høyeste kvalitet. Våre montører er sertifiserte varmepumpemontører og har mange års erfaring innen bransjen. Vi tilbyr reparasjon, rens, service av de aller fleste typer varmepumper og er stolte selgere og representanter av Daikin, Mitsubishi, Panasonic. 

Daikin1.png
mitsubishi-symbol.png
panasonic.png
Hvorfor oss?

Ved å kjøpe varmepumper fra elektroverkstedet er du garantert en seriøs aktør som har mer enn 30 års erfaring i ryggen. 

Ved å kjøpe varmepumpe gjennom elektroverkstedet får du den tryggheten og kvaliteten du fortjener slik at du alltid har noen å vende deg til dersom du skulle være uheldig. Hos oss betaler du for å få en pålitelig og seriøs aktør som har vært i bransjen i over 30 år, og som tar deg som kunde på alvor. Vi kan garantere for pumpen din i lang tid fremover. 

Trenger du reparasjon eller service på varmepumpe?

Vi tilbyr reparasjon og montering av de aller fleste varmepumper, men velger kun å selge de merkene vi kan gå gode for. Kontakt oss for å høre om vi kan fikse din varmepumpe. Se her hvilke merker vi selger i vår butikk. Du kan ta kontakt på telefon 380 56 440 eller via skjemaet under for å bestille alle våre tjenester. 

Bestill tjeneste
Bestill tjeneste

Fyll ut skjemaet for bestilling av varmepumpe, gratis befaring, service-avtale, rens, reparasjon, spørsmål om pris eller andre henvendelser ang. varmepumper.

Kontakt oss

Svanedamsveien 10, 4621 Kristiansand

Telefon: 380 56 440

bottom of page